Κάνε την παλιά σου μπλούζα ένα υπέροχο εξώπλατο

Τα diy ρούχα είναι από τα αγαπημένα κάθε γυναίκας γιατί πάντα είναι μοναδικά και συνήθως πανεύκολα!


Τώρα το καλοκαίρι, είναι η ιδανική εποχή να ανανεώσεις τα ρούχα σου! Είναι πολύ εύκολο και δε χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα, αρκεί να πιάνει λίγο το χεράκι σου!

Σίγουρα έχεις αρκετά παλιά ρούχα που είτε τα έχεις βαρεθεί, είτε έφυγαν από τη μόδα, είτε δε σου αρέσουν πια! Μπορείς να ανανεώσεις μπλούζες, παντελόνια, ακόμη και παπούτσια, ώστε να έχεις πάντα το δικό σου, μοναδικό style!

Το ediva.gr αυτή τη φορά θα σου δείξει πως μπορείς με ένα κομμάτι ύφασμα να φτιάξεις μια diy μπλούζα ή να μετατρέψεις μια παλιά αμάνικη μπλούζα σε ένα μοναδικό ”στριφτό” εξώπλατο που θυμίζει πεταλούδα!!

Θα χρειαστείς:

Την αμάνικη μπλούζα που θέλεις να μετατρέψεις (κατά προτίμηση λίγο φαρδιά)

Ένα ψαλίδι

Μερικές παραμάνες (για καλύτερο αποτέλεσμα οι παραμάνες μπορεί να είναι με κάποιο σχέδιο)

Πώς θα το κάνεις

Ξηλώνεις την πλευρά της επιλογής σου (δεξιά ή αριστερή), απο κάτω μέχρι επάνω, αλλά και τον ώμο ώστε το ύφασμα να είναι πλέον ένα παραλληλόγραμμο κομμάτι.

Βγάζεις τις κλωστίτσες που έχουν μείνει. Βάζεις την μπλούζα πάνω σε ένα τραπέζι και απλά στριφογυρνάς δύο φορές το ύφασμα της πλάτης!

Πιάνεις με fancy παραμάνες στο πλάι και στον ώμο αν θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις στην παραλία ή αν πιάνουν τα χεράκια σου μπορείς να τη ράψεις

Η μπλούζα σου είναι έτοιμη. 

Πηγή: www.ediva.gr